Продуктовата гама на механични 3D пъзели  се състои от 14 модела, които изцяло са изработени от естествен материал дърво. Всеки един детайл от пъзела е изрязан чрез лазер, при което точността е забележителна. Сглобяването на пъзелите е лесно и забавно, не е необходимо използването на лепило или специални инструменти. И най- впечатляващото е, че след сглобяването на пъзела, той се движи. Част от 3D механичните пъзели са локомотив с тендер, трамвай, трактор с ремарке, комбайн, сейф, таймер, театър …

Във връзка с разширяването на търговската си мрежа ние, Ugears България, търсим дистрибутори, колеги, приятели и партньори. Успехът на продуктите много зависи и от хора, с които ще работим, при което търсим надеждни, проактивни и иновативни дистрибутори, които да споделят вижданията ни за бъдещо развитие на продукта и на нишата, като цяло. Вярваме, че добрите резултати се постигат, благодарение на ефективно сътрудничество с точния партньор. При което непрекъснато работим по подобряването на отношенията си с доставчици и дистрибутори.

Предлагаме на бизнес партньорите си:

  • изгодни условия за работа – дропшипинг, консигнация или всеки друг удобен за вас начин на съвместна работа;
  • стимулиращи отстъпки;
  • качествени иновативни продукти с голям продажен потенциал;
  • удобни за вас начини и схеми за плащане;
  • техническа поддръжка и консултации;
  • маркетинг поддръжка и консултация, каталози, мостри, съвместни акции

 

Ако работите с дистрибутори или крайни клиенти, притежавате магазин и/или сайт за подаръци или играчки и искате да разширите продуктовата си гама, стремите се към повишаване на оборота, то станете наш дистрибутор.
Повече информация относно 3D механичните пъзели на Ugears ще намерите на сайта ни или ако направите запитване на електронната поща. 

Очакваме ви – http://ugears.bg/ugears-contacts